December är rispuddingens tid.
En rätt som är enkel att göra och som smakar fantastiskt - med kanelsocker och smör.
Vintertid är sopptid... Om du väljer en HWAM Classic 4 utan ugn har du möjlighet att laga mat direkt på de två hällarna på spisen.
En hel kyckling på en bädd av rotfrukter som tillagas i ugnen smakar verkligen utsökt och är mycket lätt att göra.
Den här laxfilén är en vacker symfoni av smaker och texturer. Sötman i den karamelliserade honungen och krispet i de bakade nötterna är en perfekt kombination.
De här enkla och krispiga brödtwisterna är riktigt goda och perfekta för en snabb lunch. Gör det enkelt för dig och använd färdig pizzadeg. Då är förberedelserna över på nolltid.
Man kan aldrig få för mycket salta rätter över elden - se ett av de enklaste recepten här
Drömmer du också om att göra ett gott krispigt hembakat grytbröd? Eller vad sägs om ett långkok? Med ugnen i spisen kan du göra just det. Du kan reglera värmen i ugnen genom att öppna och stänga bypass-spjället som sitter precis under luckan.
Laga mat i en HWAM Classic 4 med bakugn och använd värmen från elden för att tillaga middagen.
Här är recept som du kan göra på din HWAM Classic 4